| Musu dienos... | |
|
+35rusnytea muse barbora Euthanasia Mėnulė VėjoUpė mori MisS couture. Živilė vikuska Eglute Žybt. Lialinka Monikutė estrella Aury Magly Taškas. Heksė. Monstriuke Lauriciuke DroWnie banytea:* ..:;Deimmy;:.. .XtinA. ~Nightmare.* Braškytė. Justy .DžeLė. Bitė. Boružėlė. Solly Žaliūkštė.* Smilex4 39 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
banytea:* Ekspertė
Pranešimų skaičius : 628 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2008-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pen. 01 11, 2008 9:24 pm | |
| O mano puskei prasidėjo 9.... | |
|
| |
Aury Senbuvė
Pranešimų skaičius : 94 Age : 29 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Št. 01 12, 2008 3:15 am | |
| Man dar nėra.... bet draugus kuprinėj nešiojuosi... nes nežinai kada gali užklupt..... | |
|
| |
Magly Ekspertė
Pranešimų skaičius : 727 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Št. 01 12, 2008 2:50 pm | |
| Mums tai 4 klasėj mokytoja paaiškino apie tai,kas tai yra,kas darosi,ir kas vyskta :} Žinoma,ne taip išsamiai bet bent jau turi suporatimą ;}} | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 628 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2008-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Št. 01 12, 2008 2:54 pm | |
| Gerai kaip daba savaitgalis nereikia draugų nešiotis... Aš tai tėčiui nesakiau o jus? | |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
Pranešimų skaičius : 2254 Age : 32 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", leimėjo ,,Parašų konkursą" Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 01 13, 2008 8:43 pm | |
| Nesakiau tėčiui ;) Ir manau, kad koks jam skirtumas. Nereikia jam žinot. Nors aišku gal ir mama pasakė, bet man iš tiesų nesvarbu, nes taip būna visoms. | |
|
| |
Žaliūkštė.* Administratorė
Pranešimų skaičius : 1872 Age : 29 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", laimėjo ,,Parašų konkurso" 1 dalyje Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 01 13, 2008 11:21 pm | |
| mama šian man sako ne iš šio, nei iš to : "dar nesergi.?" atsakiau "nee.." . ;D
| |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
Pranešimų skaičius : 2254 Age : 32 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", leimėjo ,,Parašų konkursą" Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 01 13, 2008 11:55 pm | |
| :D O man jau prieš 4 day prasidėjo. Aišku ne primos ;) Bet dar nesibaigė. KAip visada savaitėlę trunka ;) | |
|
| |
Aury Senbuvė
Pranešimų skaičius : 94 Age : 29 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 01 13, 2008 11:55 pm | |
| manęs ir buvo nesenai užklausus... aš tokia wow pasižiurėjau į ją ne sakau ;D | |
|
| |
estrella Senbuvė
Pranešimų skaičius : 173 Age : 31 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-13
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 01 14, 2008 3:03 pm | |
| as tai jau daugiau nei metus sergu... atsimenu 6toj klasej buvo ta tokia 'pamokele', ir kai parsinesiau nemo 'tu' daiktu, (nes ta moteris kur pasakojo dave visoms (tipo pradziai)), mama klausia manes- tau dar nera menesiniu? as taip kazkaip nustebus sakau nee... jauciu visa gyvenima atsiminsiu ta momenta...paskui taip zvengiau..xD | |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 01 14, 2008 3:35 pm | |
| Dalino ir mums. Buvo paskaitėlė. 6 klasėj ;) Ir dar priedo kalendoriukas su knygelę ,,Tarp mūsų mažųjų moterų" :D
Man jau prasidėjo prieš 2 metus ir jau nebūna taip, kad kai mėnesis ateina ar pradžioj ar pabaigoj prasideda... Dabar vien tik viduryje ;) | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
Pranešimų skaičius : 1683 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2007-12-29
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 01 14, 2008 6:16 pm | |
| Mums būtų irgi tokias tas knygeles kaip Smilex4 dalinę...Bet... | |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 01 14, 2008 8:04 pm | |
| O kodėl nedalino? Turėjo visiems dalint. | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
Pranešimų skaičius : 1683 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2007-12-29
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 01 14, 2008 9:15 pm | |
| Nevedė pamokėlės...Dėl kažkokios... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 01 14, 2008 9:17 pm | |
| Mums dar nevedė ir nemanau,kad ves... | |
|
| |
estrella Senbuvė
Pranešimų skaičius : 173 Age : 31 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-13
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 01 14, 2008 11:04 pm | |
| man ir jau mazdaug vienu metu prasideda... is pat pradziu tai buvo baisu..kiekviena kart bijodavau, nes man jos buvo labai gausios ir trukdavo daugiau nei savaite...o vasara bjauriausia buvo, nes buvo lb geras oras, kuris sia vasara nlb daznai buvo, ir ejom prie juros...o man kaip tik tos dienos buvo...tai visi maudesi, o as kai kokia kvaisa sedejau ant kranto...arba ta pacia vasara dar prie ezero vaziavom..jau zinojau kad tom dienom mazdaug turetu prasidet...ir kai pries persirenkdama nuejau i WC, ziuriu...prasidejo...dieve kaip susinervinau.... ir dar mokykloj vienas ziaurus ivykis buvo nutikes, bet gal jau uzteks...biski isijauciau pasakodama xDDDD | |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 01 14, 2008 11:10 pm | |
| - estrella rašo:
- man ir jau mazdaug vienu metu prasideda...
is pat pradziu tai buvo baisu..kiekviena kart bijodavau, nes man jos buvo labai gausios ir trukdavo daugiau nei savaite...o vasara bjauriausia buvo, nes buvo lb geras oras, kuris sia vasara nlb daznai buvo, ir ejom prie juros...o man kaip tik tos dienos buvo...tai visi maudesi, o as kai kokia kvaisa sedejau ant kranto...arba ta pacia vasara dar prie ezero vaziavom..jau zinojau kad tom dienom mazdaug turetu prasidet...ir kai pries persirenkdama nuejau i WC, ziuriu...prasidejo...dieve kaip susinervinau.... ir dar mokykloj vienas ziaurus ivykis buvo nutikes, bet gal jau uzteks...biski isijauciau pasakodama xDDDD Nieko tokio ;) Man irgi trunka maždau savaitę, o kartais netgi ir 8 dienas. Tikrai nervina. Dėl ežerų ir pan., tai tikrai blogai... DĖL TŲ PASKAITĖLIŲ...Jei dar neinate į 6 klasę, tai vadinasi dar duos. Šeštoje klasėje veda paskaitėlę ir dalina ;) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 01 15, 2008 2:28 pm | |
| Bet mūsų muzikos mokykla manai pasakos? O prieš berniukus pasakoja? O kokia mokytoja pasakoja? | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 01 15, 2008 2:42 pm | |
| Nu kiekvienam skirtingai... Mums žadėjo vest...Nevedė.Tikėkimės ves. Be to mums būtų buvę ne prieš berniukus.Turbūt ir nebus.Gal... Seselė mums būtų pasakojus. Gi ne į tą pačią klasę ir mokyklą einat.Ką ji gali žinot tavo mokytojas. | |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 01 15, 2008 8:43 pm | |
| TIKRAI NE PRIEŠ BERNIUKUS... Atvažiuoja ,,Always" atstovybė. Moteris. Ji viska pasakoja ir pabaigoje išdalina. Visų šeštų klasių mergaites pasikviečia ir berniukų nebūna ;) | |
|
| |
Monstriuke Ekspertė
Pranešimų skaičius : 702 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 01 15, 2008 8:49 pm | |
| - banytea:* rašo:
- Bet mūsų muzikos mokykla manai pasakos?
O prieš berniukus pasakoja? O kokia mokytoja pasakoja? pas mus daktare atvaziauja ir pasakoja vien mergaitems | |
|
| |
Magly Ekspertė
Pranešimų skaičius : 727 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 01 15, 2008 8:56 pm | |
| Ką tik buwau tualete.Apatiniai kažkokie rudai raudoni,bet gal blogai nusivaliau subinę ar kaip.. Nusivaliau ir blemba raudona bet taip biški.Nežinau ką db daryt | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
| |
| |
Magly Ekspertė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 01 15, 2008 9:03 pm | |
| Nesergu! Blemba,db visa nutirpus sėdžiu. | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 01 15, 2008 9:49 pm | |
| Tirkai bėk mamai pasakyti.... Kaip jautiėsi? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... | |
| |
|
| |
| Musu dienos... | |
|