| Musu dienos... | |
|
+35rusnytea muse barbora Euthanasia Mėnulė VėjoUpė mori MisS couture. Živilė vikuska Eglute Žybt. Lialinka Monikutė estrella Aury Magly Taškas. Heksė. Monstriuke Lauriciuke DroWnie banytea:* ..:;Deimmy;:.. .XtinA. ~Nightmare.* Braškytė. Justy .DžeLė. Bitė. Boružėlė. Solly Žaliūkštė.* Smilex4 39 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Žaliūkštė.* Administratorė
Pranešimų skaičius : 1872 Age : 29 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", laimėjo ,,Parašų konkurso" 1 dalyje Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 01 15, 2008 11:28 pm | |
| - Smilex4 rašo:
- TIKRAI NE PRIEŠ BERNIUKUS...
Atvažiuoja ,,Always" atstovybė. Moteris. Ji viska pasakoja ir pabaigoje išdalina. Visų šeštų klasių mergaites pasikviečia ir berniukų nebūna ;) o aš pasakojau apie mūsų berniukus.? kai buvo ta atvažiavus atstovybė ir išdalino tuos tokius paketėlius kur su viskuo yra, įsidėjau į kūpšę. išėjau į valgą per pertrauką, o grįžus pamačiau, kaip bernai mėtosi paketais, skaito tą knygutę.. supykau labai. paskui mums dar kita buvo. ten tu tamponų buvo atvažiavus.. tai tamponų per kelias sekundes nebeliko. visos kaip išprotėjusios griebė tuos tamponus. jėzzaau. o šeip dar per biologiją gi knygoj buvo.. tai pamenu kaip klasiokas skaitė ten : "varpa yra..." mokytoja liepė jam skaityt. tai ten visokie žodžiai, o mokytoja vis įsiterpdavo. ji trenkta tokia, tai ima juokas matant kaip ji pasakoja "kai sperma patenka į ...". O šeip Magly, bėk mamai sakyt.. jeigu jūs gerai sutariat ir ji tave supras. o šeip sveikinu, jeigu prasidėjo. laikas susirasti draugų ir su jais būt..
Edit: prisiminiau. dar buvo atėjusi gydytoja. gavau tušinuką už tai, kad atsakiau ten kažką į jos klausimus. bet šeip jau buvo įgrisę, kai keturis kartus taip kartoja ir visi tą patį. bet iš "Always" išsamiausiai atsakė į klausimus. ;} | |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
Pranešimų skaičius : 2254 Age : 32 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", leimėjo ,,Parašų konkursą" Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 01 16, 2008 12:07 am | |
| Buvo ir mums taip. Bet mes kažkaip nepykom ;)
P.S. Magly... Galbūt tai tavo pirmosios mėnesinės. Būtinai pasakyk mamai. | |
|
| |
Magly Ekspertė
Pranešimų skaičius : 727 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 01 16, 2008 10:22 am | |
| Blem,nu rimtai gali bur,kad prasidjėo Aš bijau xD. Bet svarbiausia,kad pilvo neskauda ir neskaudėjo kokią savaitę xDD. Mamos db nėra ;xx | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
Pranešimų skaičius : 1683 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2007-12-29
| |
| |
Smilex4 Super žinovė
Pranešimų skaičius : 2254 Age : 32 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", leimėjo ,,Parašų konkursą" Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 01 16, 2008 3:23 pm | |
| - Magly rašo:
- Blem,nu rimtai gali bur,kad prasidjėo
Aš bijau xD. Bet svarbiausia,kad pilvo neskauda ir neskaudėjo kokią savaitę xDD. Mamos db nėra ;xx Kai man pirmosios prasidėjo aš pati labai nustebau. Man taip pat nieko neskaudėjo ir niekada neskauda. Tai turbūt, kad prasidėjo ;) Mamai sakyk ir nebijok. Juk reikia draugelių. | |
|
| |
banytea:* Ekspertė
Pranešimų skaičius : 628 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2008-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 01 16, 2008 4:17 pm | |
| | |
|
| |
Monikutė Dievaitė
Pranešimų skaičius : 360 Age : 31 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : laimėjo ,,Avatarų konkursą" Registration date : 2007-12-30
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 01 16, 2008 6:52 pm | |
| Man šiandien šūlėj prasidėjo Na jau trečias kartas... O po pirmo susirgimo karto poto buvo net pusė metų pertrauka, tai labai džiaugiausi ;D Šiaip pilvo man neskauda... | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 628 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2008-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 01 16, 2008 7:18 pm | |
| Mano mama sakė,kad galima viena ar daugiau mėnesiu nsusirgti..Bet nepasakė kodel... | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
Pranešimų skaičius : 1683 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2007-12-29
| |
| |
Smilex4 Super žinovė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 01 16, 2008 10:02 pm | |
| Kol pasidarys reguliarios. Tam reikia maždaug metų, dviejų. O šiaip man, kai pirmosios prasidėjo, vėliau nebuvo 4 mėnesius. | |
|
| |
Žaliūkštė.* Administratorė
Pranešimų skaičius : 1872 Age : 29 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", laimėjo ,,Parašų konkurso" 1 dalyje Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 01 16, 2008 11:38 pm | |
| dar gali vėluot todėl, nes pavyzdžiui stresas yra, rūpinies dėl ko nors ir pnš. mano sesei taip pusė metų nebuvo, nors anksčiau būdavo reguliarios. | |
|
| |
Magly Ekspertė
Pranešimų skaičius : 727 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 11:07 am | |
| Prasidėjo.Mna.Vakar.Mokykloj. Gerai,kad buwau užsidėjus tamsiūs trūsius tai nepersigėrė ;DD Mamai šeip ne taip paskaiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 3:17 pm | |
| Sveikinu tapus moterim! | |
|
| |
Monstriuke Ekspertė
Pranešimų skaičius : 702 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Taškas. Pradedančioji
Pranešimų skaičius : 27 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 5:32 pm | |
| Ko čia sveikinat? ;D Reikia kaip tik užjaust prisidėjus prie mūsų, nes kiekvienas mėnesis su tai yra pragaras. ;D Tiksliau to mėsesio savaitė. ;DDd
| |
|
| |
Monstriuke Ekspertė
Pranešimų skaičius : 702 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 5:51 pm | |
| seip pritariu, bet kai man prasidejo irgi visi sveikino (pamenu kokia laiminga buvau o abar neduok tu dieve ) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 7:10 pm | |
| O man jokio skirtumo,nieko čia baisaus.... | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
| |
| |
Monstriuke Ekspertė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 7:23 pm | |
| zinok nera labai malonu (svelnei tarent) vaikscioti visa savaite kaip prisimyzus (nes paketai ir tamponai nera is tiesu tokie kaip per reklamas) stovet nepatogu, vaiksciot nepatogu, daryti nieko nagali, o stringus bei sijonus gali pamirsti, ir taip daugiau nei puse gyvenimo kiekviena menesi. | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
| |
| |
DroWnie Super žinovė
Pranešimų skaičius : 1059 Age : 30 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 7:27 pm | |
| Mes gimėme tai patirti xDD | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
| |
| |
Monstriuke Ekspertė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 7:31 pm | |
| o gaila,labiau pikta kad vyrai nieko nekencia, ir dar drysta mus vadinti silpnesneje lytim, pats y nieko nadaro, nekraujuoja kas menesi, negimdo (labiausiai nevina tokie kurie sako, as noriu kokiu penki vaiku,debilai) ir seip uhh pikta | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
| |
| |
DroWnie Super žinovė
Pranešimų skaičius : 1059 Age : 30 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 01 17, 2008 7:42 pm | |
| jiems padaryt tai lengva xDD O visi vargai moterims. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... | |
| |
|
| |
| Musu dienos... | |
|