Girls World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Girls World

Sveikos atvykusios:}

rodiklisIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

Musu dienos...

Go down 
+35
rusnytea
muse
barbora
Euthanasia
Mėnulė
VėjoUpė
mori
MisS
couture.
Živilė
vikuska
Eglute
Žybt.
Lialinka
Monikutė
estrella
Aury
Magly
Taškas.
Heksė.
Monstriuke
Lauriciuke
DroWnie
banytea:*
..:;Deimmy;:..
.XtinA.
~Nightmare.*
Braškytė.
Justy
.DžeLė.
Bitė.
Boružėlė.
Solly
Žaliūkštė.*
Smilex4
39 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
AutoriusPranešimas
Žaliūkštė.*
Administratorė
Žaliūkštė.*

Pranešimų skaičius : 1872
<font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", laimėjo ,,Parašų konkurso" 1 dalyje
Registration date : 2007-12-27

Musu dienos... - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 2:55 am

Drysčiau jus sustabdyti šia tema. Juk yra sukurta tema 'Iklotai', ten ir diskutuokit. Čia apie pačias dienas. :}
Atgal į viršų Go down
http://girl.forumsmotion.com
estrella
Senbuvė
Senbuvė
estrella

Pranešimų skaičius : 173
<font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi.
Registration date : 2008-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 8:41 pm

Smilex4 rašo:
estrella rašo:
na taip..as ir manu kad allways geriausi, bet sikart mama kazkokiu 'maxima' nupirko, tai galiu pasakyt kad tokie pat geri kaip allways.. ;]]

Die... Čia iš tiesų patys prasčiausi. Aišku žiūrint kokio gausumo mėnesinės. Jei tokios, kad beveik nėra, tai jau jo... Bet jei normalios, tai nelabai.

man yra labai gausios, naudoju pacius didziausius paketus. jei nebandet neiviena ju, tai nesakykit kad patys prasciausi..as pvz, buvau turejus daug prastesniu.
Atgal į viršų Go down
Živilė
Įsikūrusi
Įsikūrusi
Živilė

Pranešimų skaičius : 70
Registration date : 2008-02-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 9:10 pm

Mhm.. Prasidėjo gal 12, o gal 13 metų. Neatsimenu tiksliai :} Dėl tų pamokėlių kam nevedė, tai nesijaudinkit. Dar ne vieną tokią ves ir galėsit pasiklausyt :} Bent jau pas mus gana dažnai pakalba apie mėnesines, vėžį krūties ir kt. Kiekvienais metais, man atrodo, apie ką nors :}
Bet su tom pamokėlėm mano vienam draugui bajeris buvo. Pakvietė visas klasės mergas į salę, o jis kažkaip nenugirdo, kad tik mergoms reikia, ir išėjo paskui mergas. O jo plaukai tokie gana ilgi, garbanojasi, atsisėdo prie stalo, parėmė galvą ranka ir nelabai ten matėsi, kad bernas ;D tai pasakoja pasakoja ten ta gydytoja apie viską, o tas toks susipratęs kaip išsigando, akys tik išsprogo ;D pamatė gydytoja, tai kaip rėkt pradėjo ;D
Kai mums šeštoj klasėj buvo (berods), tai per biologijos pamoką bernus išleido, pasiliko tik mergas, pasakojo apie tuos dalykus. O bernai už durų stovėjo ir klausėsi ;D
Kas yra baisiausia, tai kad bernai kartais tokie nesupratingi ir mažvaikiai būna... Pasiima pasimėtyt kokią mergos kuprinę, išsitraukia paketą ir rėkaut pradeda. Nu nežinau, kažkokie debilai.. tegu džiaugiasi, kad su pakaruokliu tarpukojy gimė..
Kai man pirmosios prasidėjo, tai irgi išsigandau. Irgi galvojau, kad gal užpakalio nenusivaliau normaliai, ar ką, nes tokios ne grynai raudonos išskyros buvo :} Buvo sunkiausia mamai pasakyt.. Nežinojau kaip.. Bet paskui pamatė apatinius ir paklausė ar sergu. Atsakiau, kad taip. Iš tikrų, tai man sunku labai buvo, atsimenu, kad verkt labai norėjosi visas tas dienas. Jautri aš, tai kažkaip nežinau :/ Kalbėjo mama man tada ką kaip reikia daryt, aš tik galva linkčiojau, galvojau, kaip čia neapsiverkt ;D
Dėl 'draugų' taip pat neturiu problemų, mama nuperka, nes jai taip pat panašiai tos dienos būna :}
Vieną kartą rugsėjo 1d. prasidėjo... Aš kaip ir nenutuokiau, kad taip bus, nes nereguliarios ir šiaip nieko :> Tai vajė vajė... Draugės gelbėjo tada. Davė megztinį užsirišt. Bet ir šiaip, daug kartų draugės gelbėjo, nes prasideda netikėtai, išsitepa kelnės, draugės turi skolint paketus, megztinius, kad nesimatytų dėmė...
Man trunka 4-5 dienas. Pirmą dieną žiauriai skauda pilvo apačią. Juodai tiesiog. Ir jokie vaistai nepadeda. Tik kitą dieną praeina. Vienąsyk buvau nualpus. Bandysiu vartot vitaminą C, gal susinormins viskas :>

P.S. Jūs būsit šaunuolės, jei nepatingėsit visko perskaityt ;DD
Atgal į viršų Go down
http://www.notes.lt/zhi-vile
estrella
Senbuvė
Senbuvė
estrella

Pranešimų skaičius : 173
Registration date : 2008-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 9:14 pm

su tuo klasioku tai ziauriai cia..xDD
man viena karta irgi nelaime atsitiko..gerai kad pavasaris buvo tai uniformini svarka ant klubu uzsirisau, kad deme didele pridengciau..
Atgal į viršų Go down
Monstriuke
Ekspertė
Ekspertė
Monstriuke

Pranešimų skaičius : 702
Registration date : 2008-01-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 9:16 pm

Živilė rašo:
Mhm.. Prasidėjo gal 12, o gal 13 metų. Neatsimenu tiksliai :} Dėl tų pamokėlių kam nevedė, tai nesijaudinkit. Dar ne vieną tokią ves ir galėsit pasiklausyt :} Bent jau pas mus gana dažnai pakalba apie mėnesines, vėžį krūties ir kt. Kiekvienais metais, man atrodo, apie ką nors :}
Bet su tom pamokėlėm mano vienam draugui bajeris buvo. Pakvietė visas klasės mergas į salę, o jis kažkaip nenugirdo, kad tik mergoms reikia, ir išėjo paskui mergas. O jo plaukai tokie gana ilgi, garbanojasi, atsisėdo prie stalo, parėmė galvą ranka ir nelabai ten matėsi, kad bernas ;D tai pasakoja pasakoja ten ta gydytoja apie viską, o tas toks susipratęs kaip išsigando, akys tik išsprogo ;D pamatė gydytoja, tai kaip rėkt pradėjo ;D
Kai mums šeštoj klasėj buvo (berods), tai per biologijos pamoką bernus išleido, pasiliko tik mergas, pasakojo apie tuos dalykus. O bernai už durų stovėjo ir klausėsi ;D
Kas yra baisiausia, tai kad bernai kartais tokie nesupratingi ir mažvaikiai būna... Pasiima pasimėtyt kokią mergos kuprinę, išsitraukia paketą ir rėkaut pradeda. Nu nežinau, kažkokie debilai.. tegu džiaugiasi, kad su pakaruokliu tarpukojy gimė..
Kai man pirmosios prasidėjo, tai irgi išsigandau. Irgi galvojau, kad gal užpakalio nenusivaliau normaliai, ar ką, nes tokios ne grynai raudonos išskyros buvo :} Buvo sunkiausia mamai pasakyt.. Nežinojau kaip.. Bet paskui pamatė apatinius ir paklausė ar sergu. Atsakiau, kad taip. Iš tikrų, tai man sunku labai buvo, atsimenu, kad verkt labai norėjosi visas tas dienas. Jautri aš, tai kažkaip nežinau :/ Kalbėjo mama man tada ką kaip reikia daryt, aš tik galva linkčiojau, galvojau, kaip čia neapsiverkt ;D
Dėl 'draugų' taip pat neturiu problemų, mama nuperka, nes jai taip pat panašiai tos dienos būna :}
Vieną kartą rugsėjo 1d. prasidėjo... Aš kaip ir nenutuokiau, kad taip bus, nes nereguliarios ir šiaip nieko :> Tai vajė vajė... Draugės gelbėjo tada. Davė megztinį užsirišt. Bet ir šiaip, daug kartų draugės gelbėjo, nes prasideda netikėtai, išsitepa kelnės, draugės turi skolint paketus, megztinius, kad nesimatytų dėmė...
Man trunka 4-5 dienas. Pirmą dieną žiauriai skauda pilvo apačią. Juodai tiesiog. Ir jokie vaistai nepadeda. Tik kitą dieną praeina. Vienąsyk buvau nualpus. Bandysiu vartot vitaminą C, gal susinormins viskas :>

va cia tai sakinys, as irgi taip pat manau. Man irgi ziaurus skausmai buna tiesiog siaubingi irgi jokie bvaistai nepadeda irgi nualpus buvau, ziauru.
Atgal į viršų Go down
Smilex4
Super žinovė
Super žinovė
Smilex4

Pranešimų skaičius : 2254
<font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", leimėjo ,,Parašų konkursą"

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:02 pm

Živilė rašo:

Tai vat žinok siūlau VISADA nešiotis draugus. Nesvarbu ar yra mėnesinės ar ne. Jei dar nereguliarios, tai ypač. Iš tiesų, jei nešioji plonus įklotus, kurie saugo nuo baltų dėmelių ir jei po mėnesinių praėjo tik savaitė/ trys, tai tikrai jei kažkas bėgančio jaustųsi, nebūtų mėnesinės. Bet jei jau nujauti, kad tūrėtų būti ir jauti nelabai malonų jausmą, ar kad tikrai šlapumą didelesnį jauti, tada neprošal nueiti į toletą, pasiimti draugus ir juos užsidėti. Nesvarbu ar nėra, bet juk gali bet kada prasidėti
:)
Atgal į viršų Go down
http://www.sosthesims2.super-forum.net
couture.
Pradedančioji
Pradedančioji
couture.

Pranešimų skaičius : 38

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:08 pm

atsimenu man prasidejo 13 metu kokiu ir per pamokas...
ir per kelnes persigere , bet uzsirishau svarka ir ishbegau is mokyklos :D
gerai, kad niekas nepastebejo
Atgal į viršų Go down
Boružėlė.
Super žinovė
Super žinovė
Boružėlė.

Pranešimų skaičius : 1683
<font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai"
Registration date : 2007-12-29

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:12 pm

Paskaičiau viską...
O aš dar tebebijau...
Atgal į viršų Go down
Žaliūkštė.*
Administratorė
Žaliūkštė.*

<font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", laimėjo ,,Parašų konkurso" 1 dalyje

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:13 pm

aš irgi.
:s
Atgal į viršų Go down
couture.
Pradedančioji
Pradedančioji
couture.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:18 pm

o ash kol neprasidejo net negalvodavau apie jas ;D
Atgal į viršų Go down
Smilex4
Super žinovė
Super žinovė
Smilex4

<font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", leimėjo ,,Parašų konkursą"

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:20 pm

JEi jau mokykloj prasidės ir gausiai, tai tada aišku tik eit namo, nes kam likt su persigėrusiom dėmėm.
Atgal į viršų Go down
Žybt.
Moderatorė
Žybt.

Pranešimų skaičius : 620
Registration date : 2008-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:25 pm

Man ir buvo nei šilta, nei šalta.Negalvodavau niekad apie jas, nors mama arba mokykloj šnekėdavo apie tai.Nelauktai 12metų prasidėjo.Buvau kaime pas močiutę ir tą dieną dar mama buvo, bet už kelių valandų turėjo išvažiuot.Sėdėjau su baltais šortukais, kojas užsikėlus ant stalo(toks gan aukštas stalas) ir kalbėjaus su mama, o ta tik žiūri į tuos mano šortus ir sako, kad jie raudoni.Nuėjau į wc, pažiūrėjau ir oba;D Bet kažkaip nenustebau.Mama davė paketą, tad tik džiaugiaus, kad ji dar tą dieną buvo kaime.
Atgal į viršų Go down
Boružėlė.
Super žinovė
Super žinovė
Boružėlė.

Pranešimų skaičius : 1683
<font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai"
Registration date : 2007-12-29

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:35 pm

Smilex4 rašo:
JEi jau mokykloj prasidės ir gausiai, tai tada aišku tik eit namo, nes kam likt su persigėrusiom dėmėm.
O ką sakyt mokytojams ir pnš. ?
;D
Atgal į viršų Go down
Živilė
Įsikūrusi
Įsikūrusi
Živilė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:38 pm

Smilex4 rašo:

Taigi taigi, kam namai arti, tam gerai. O vat pvz., kai kaimiečiai, tokie kaip aš, važinėja į miesto mokyklą, tai nelabai namo gali nueit :} Nežinia, ką tada daryt.

Nebijokit jūs per daug :} Džiaukitės, kad žinot, kas tai yra ir esat pasiruošusios. Biologijos mokytoja yra pasakojus apie vieną mokinę, kuriai labai anksti prasidėjo, ji nežinojo nieko apie tai, per pamokas jai nekalbėjo, mama taipogi, nu žodžiu, žalia buvo visiškai. Tai atsisėdo koridoriuj kruvinom kelnėm ir verkė. Priėjo mokytoja, paklausė kas yra, o atsakė:
- Nežinau. Kraujas bėga iš ten, nors nėra jokios žaizdos :(

O mokytojai paparastai, jei ne kvaili, supranta :} Kaip su vyrais mokytojasi nežinau, bet moterys tai supranta. Bent jau kai man teko pralaukt pusę pamokos tūlike, kol draugės nubėgs nupirkt allwaysų, tai suprato mokytoja ;DD
Atgal į viršų Go down
Žaliūkštė.*
Administratorė
Žaliūkštė.*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:51 pm

Živile, dėl tos mokinės, tai yra tokia siaubo knyga 'Kerė' (ir filmas pagal ją) , ta iten maudėsi po dušu šešiolikmetė, ir ji nieko nežinojo paie tai, nes kurios turi krūtinę tos yra pragaro tarnautojos ir pan., kaip ją tikino mama. Ir jai prasidėjo duše, jinai nežinojo kas jai yra, ir tada mergaitės pradėjo į ją mėtyti tamponus ir šaukt 'Užsikišk, užsikišk..'. ://
Ir kas juokingiausia, kad tą knygą parašė vyras, Styvenas Kingas. chemm
Atgal į viršų Go down
couture.
Pradedančioji
Pradedančioji
couture.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:55 pm

Oo, tas filmas tai ziaurus. ;//
o yra panasiai kaip ir ten buve mano draugei.
Atgal į viršų Go down
Živilė
Įsikūrusi
Įsikūrusi
Živilė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 11:00 pm

Įdomūs tie vyrai :} Tamponus vyras taip pat išrado, o ne moteris ;D
Atgal į viršų Go down
Monstriuke
Ekspertė
Ekspertė
Monstriuke

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 10:59 pm

žiū. rašo:
Živile, dėl tos mokinės, tai yra tokia siaubo knyga 'Kerė' (ir filmas pagal ją) , ta iten maudėsi po dušu šešiolikmetė, ir ji nieko nežinojo paie tai, nes kurios turi krūtinę tos yra pragaro tarnautojos ir pan., kaip ją tikino mama. Ir jai prasidėjo duše, jinai nežinojo kas jai yra, ir tada mergaitės pradėjo į ją mėtyti tamponus ir šaukt 'Užsikišk, užsikišk..'. ://
Ir kas juokingiausia, kad tą knygą parašė vyras, Styvenas Kingas. chemm

visai cia nejuokinga...
Atgal į viršų Go down
Smilex4
Super žinovė
Super žinovė
Smilex4

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 11:03 pm

Bet ir ne į temą ;)
Atgal į viršų Go down
Žaliūkštė.*
Administratorė
Žaliūkštė.*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeŠt. 02 16, 2008 11:16 pm

Į temą, atrašiau į Živilės komentarą dėl tos mergaitės.
O juokinga ir neturi būt. Tiesiog man atrodo keista, kad vyras rašo tookius dalykus (Užsikišk, užsikišk kur sako.. ).
Atgal į viršų Go down
vikuska
Senbuvė
Senbuvė
vikuska

Pranešimų skaičius : 118
Registration date : 2008-02-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeSk. 02 17, 2008 1:30 pm

VYRAS???? isrado tamponus? prasau, nejuokinkit....
Atgal į viršų Go down
Monstriuke
Ekspertė
Ekspertė
Monstriuke

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeSk. 02 17, 2008 3:05 pm

gal tu isiskaityk, neisrado o savo knygoje aprase.
Atgal į viršų Go down
Živilė
Įsikūrusi
Įsikūrusi
Živilė

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeSk. 02 17, 2008 4:53 pm

vikuska rašo:
VYRAS???? isrado tamponus? prasau, nejuokinkit....

Taip, vyras išrado tamponus.
Atgal į viršų Go down
Žaliūkštė.*
Administratorė
Žaliūkštė.*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeSk. 02 17, 2008 4:55 pm

Kaip tai vyras.?
Negirdėjau tokio dalyko. :/
Atgal į viršų Go down
Monstriuke
Ekspertė
Ekspertė
Monstriuke

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitimeSk. 02 17, 2008 5:34 pm

gal ir vyras koks skirtumas gi. juk vyrai irgi biologija zino tas kuris isrado tikrai buvo biologas
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Musu dienos...   Musu dienos... - Page 10 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Musu dienos...
Atgal į viršų 
Puslapis 1014Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next