| Musu dienos... | |
|
+35rusnytea muse barbora Euthanasia Mėnulė VėjoUpė mori MisS couture. Živilė vikuska Eglute Žybt. Lialinka Monikutė estrella Aury Magly Taškas. Heksė. Monstriuke Lauriciuke DroWnie banytea:* ..:;Deimmy;:.. .XtinA. ~Nightmare.* Braškytė. Justy .DžeLė. Bitė. Boružėlė. Solly Žaliūkštė.* Smilex4 39 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
vikuska Senbuvė
Pranešimų skaičius : 118 Age : 29 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-02-12
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 02 17, 2008 7:59 pm | |
| bet vistiek gerai - moteru bedomis rupinasi vyrai... | |
|
| |
Živilė Įsikūrusi
Pranešimų skaičius : 70 Age : 32 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-02-16
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 02 18, 2008 11:13 am | |
| Tikrai vyras :} Man atrodo, tose knygutėse, kur 6 klasėj duoda, yra parašyta. O gal kokioj kitoj. Bet tikrai tikrai, nes skaitėm su klasiokėm ir žvengėm ;] | |
|
| |
vikuska Senbuvė
Pranešimų skaičius : 118 Age : 29 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-02-12
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 02 18, 2008 8:18 pm | |
| gal kalbi apie gamtos vadovelius? as kaip tik dabar sestoke | |
|
| |
Heksė. I like to Moo Moo.!
Pranešimų skaičius : 486 Age : 30 Location : Lovoj. <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 4 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", laimėjo ,,Rašliavos konkursą" Registration date : 2008-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 02 18, 2008 8:23 pm | |
| ir gamtos vadovėlyje ta tema buvo,ir bent man davė seselė dar tokį daiktą,kur buvo kalendoriukas,dėžutė,paketai keli ir knygelė,apie tuos visus dalykus. | |
|
| |
Monstriuke Ekspertė
Pranešimų skaičius : 702 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 02 18, 2008 8:25 pm | |
| pas mus ir buvo toki dave | |
|
| |
vikuska Senbuvė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Pir. 02 18, 2008 8:25 pm | |
| atsimenu, kai isdalino gamtos vadovelius... tai kaip bernai luzo... | |
|
| |
Žybt. Moderatorė
Pranešimų skaičius : 620 Location : Degtukų dėžutė. <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-25
| |
| |
Magly Ekspertė
Pranešimų skaičius : 727 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 02 19, 2008 10:38 am | |
| Mums ketvirtoj klasėj irgi mokytoja viska papasakojo ;}} | |
|
| |
Žaliūkštė.* Administratorė
Pranešimų skaičius : 1872 Age : 29 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 1 kartą laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", laimėjo ,,Parašų konkurso" 1 dalyje Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 02 19, 2008 2:19 pm | |
| - vikuska rašo:
- atsimenu, kai isdalino gamtos vadovelius... tai kaip bernai luzo...
Va, va. DAabartinė mano simpatija praeitais metais man patiko, buvom pora, tai jis vis kai bieša būdavo, atversdavo tą psl.. :s | |
|
| |
Magly Ekspertė
Pranešimų skaičius : 727 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 02 20, 2008 10:39 am | |
| - Smilex4 rašo:
- JEi jau mokykloj prasidės ir gausiai, tai tada aišku tik eit namo, nes kam likt su persigėrusiom dėmėm.
Mna šūlėj prasidėjo pirmos,buvo visai gausokos,draugo neturėjau,bet kažkaip nepersigėrė ;D | |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
Pranešimų skaičius : 2254 Age : 32 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", leimėjo ,,Parašų konkursą" Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 02 20, 2008 2:08 pm | |
| Bet tau nebepirmos ten prasidėjo? NEs seniau minėjai, kad namuose... Dar diskutavom čia, kad mamai pasakytum ir t.t ;) | |
|
| |
Magly Ekspertė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 02 20, 2008 8:18 pm | |
| Na taip,bet aš pagalvojau,kad man ten neprasidėjo ir neisidėjau paketo...O šūlėj prasidėjo jau tikrosios...Durn aaš.. | |
|
| |
Boružėlė. Super žinovė
Pranešimų skaičius : 1683 Age : 28 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai" Registration date : 2007-12-29
| |
| |
Smilex4 Super žinovė
Pranešimų skaičius : 2254 Age : 32 Location : Vilnius <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : 2 kartus laimėjo ,,Rašykime lietuviškai", leimėjo ,,Parašų konkursą" Registration date : 2007-12-27
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Tr. 02 20, 2008 10:36 pm | |
| Nu jo... Bet aš gal pasakyčiau kaip nors. Gi juk joms irgi yra. | |
|
| |
Magly Ekspertė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 02 21, 2008 10:50 am | |
| Mokytojoms tai gal akip nors.Bet mokytojams-niekada! | |
|
| |
Monstriuke Ekspertė
Pranešimų skaičius : 702 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 02 21, 2008 3:53 pm | |
| nu pes pvz kuno kulturos treneriui kiekviena menesi sakom, nu ir nieko tokio. | |
|
| |
Žybt. Moderatorė
Pranešimų skaičius : 620 Location : Degtukų dėžutė. <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Kv. 02 21, 2008 3:54 pm | |
| O aš pasakiau.Na, tada buvo ne pirmos mėnesinės, bet skausmas buvo nežvėriškas ir smarkiai kraujavau.Negalėjau nusėdėt.Tada buvo žmogaus saugos pamoka, mokytojAS.Kažkoks mėmė.Pasakiau, kad blogai jaučiuosi.Jis nenorėjo išleisti.Aš vos ne ant visos klasės surikau "Tau jūs norit, kad aš nukraujuočiau??!!"Tas tik suglumo ir sakė, kad galiu eiti;DD O jei nebūtų vistiek išleidęs, būčiau parodžius negražų ženklą su viduriniu pirštu ir išėjus. | |
|
| |
Živilė Įsikūrusi
Pranešimų skaičius : 70 Age : 32 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-02-16
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 02 24, 2008 12:25 pm | |
| O kaip sureagavo klasiokai? Ar ne prie jų sakei? ;D Jei aš taip pasakyčiau... ojoj.. Nu kūno kultūros tai dar dzin, bet ir tai... Mokytojas sakė, jei mums tos dienos ir nesportuosim dėl to, tai pasakyt jam paprasčiausiai: "Nesportuoju, nes turiu priežastį". ;D | |
|
| |
Žybt. Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 02 24, 2008 1:21 pm | |
| Klasėj tada buvo nevisi, o tie kurie buvo, kažką ten darė ir jei ir išgirdo, nelabai jiems buvo svarbu.Atsimenu, kad tik vienas pakraupusiom akim pažvelgė į mokytoją ir mane;DDD O šiaip nieko lygtais nesakė.Tik kelios draugės pradėjo žvengti;DD | |
|
| |
Smilex4 Super žinovė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 02 24, 2008 7:54 pm | |
| O koks jiems turi būti skirtumas. Nemaži vaikai ir viską supranta. Galų gale, kai net jų mamoms taip yra. | |
|
| |
Živilė Įsikūrusi
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Sk. 02 24, 2008 8:15 pm | |
| Na, nežinau, kaip kitose klasėse, bet pas mus tai bernai mažvaikiai dauguma. Pažvengtų tikrai ir prikišinėtų dar ilgai. | |
|
| |
MisS Naujokė
Pranešimų skaičius : 2 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-02-26
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 02 26, 2008 12:08 am | |
| Na sveikos. Turiu klausimeli. Vakar vakare man prasidejo pirmosios menesines... O siandien visa diena kraujo nebuvo... Cia normalu ar kazkas negerai? | |
|
| |
Magly Ekspertė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 02 26, 2008 10:43 am | |
| - Živilė rašo:
- Na, nežinau, kaip kitose klasėse, bet pas mus tai bernai mažvaikiai dauguma. Pažvengtų tikrai ir prikišinėtų dar ilgai.
Mūsų klasiokės bernams pačios apie ai papsakojo... ;DD O šeip bernai normaliai reaguoja ;}} Idomu tik kas bus,kai skaitysim tą temą. | |
|
| |
mori Naujokė
Pranešimų skaičius : 2 <font color=\"red\">Konkursų laimėjimai</ : Dar neturi. Registration date : 2008-02-26
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 02 26, 2008 2:33 pm | |
| Pas mus tai nieko nesako, nes vyresni turbut yra nei jusu klasiokai ir jiem tai yra normalus dalykas :D | |
|
| |
Žybt. Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... Antr. 02 26, 2008 4:28 pm | |
| - MisS rašo:
- Na sveikos. Turiu klausimeli. Vakar vakare man prasidejo pirmosios menesines... O siandien visa diena kraujo nebuvo... Cia normalu ar kazkas negerai?
Sveika.Šiaip tai normalu, bent kiek žinau.Kitoms būna, kad vieną dieną tik, o po to pusę metų nėra ir tik tada vėl prasideda.;} - Živilė rašo:
- Na, nežinau, kaip kitose klasėse, bet pas mus tai bernai mažvaikiai dauguma. Pažvengtų tikrai ir prikišinėtų dar ilgai.
Pas mane nei prikišinėja, nei žvengia.Bent tokia paguoda, kad bent vieną dalyką jie supranta ir nesišaipo.Beto, nemanau, kad ir jiems patiktų jeigu pradėtųmėme prikišinėti jų "šlapius sapnus". | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Musu dienos... | |
| |
|
| |
| Musu dienos... | |
|